chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Начало Риболовен магазин Калъфи, раници, чанти Калъфи за въдици

Двоен твърд риболовен калъф Tackle Code

следващ
продукт
предишен
продукт
Калъф за въдица Fox Camolite Single Rod Jacket
Твърд калъф за въдици Soo Sung LUX
Facebook+Google
Двоен твърд риболовен калъф Tackle Code Двоен твърд риболовен калъф Tackle Code Двоен твърд риболовен калъф Tackle Code Двоен твърд риболовен калъф Tackle Code
За връзка с нас от 8.00 до 20.00 часа
0889 422 310
Плащане и доставка
Как да поръчам
Цени
# Дължина Размери Цена
957851 150 cm 150 x 16 x 11 cm 106.00 лв
Поръчай
957858 120 cm 120 x 16 x 11 cm 98.00 лв
Поръчай
loading

Описание

Двоен твърд риболовен калъф Tackle Code

Представяме ви висококачествения двоен твърд риболовен калъф от линията Tackle Code - идеалното решение за съхранение и транспортиране на вашите спининг или боло въдици с макари.

Този двоен калъф е наличен в два различни варианта, съответно за пръчки с дължина на снадката до 1.20 метра и 1.50 метра, за да отговори на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Изработен е в класически стил и разполага с предвидено пространство за макари, което ви позволява да съхранявате и транспортирате вашите въдици с монтирани към тях макари по надежден и удобен начин.

Калъфът е облицован с устойчива материя, като вътрешната му част включва твърда вложка и подплатени разделители, които осигуряват максимална защита и организация за вашите риболовни принадлежности. Долната му част е укрепена със солидна PVC основа, предпазвайки ги от влага и замърсявания.

Калъфът разполага също така с регулируема подплатена презрамка и удобна дръжка за носене на ръка, което го прави лесен за пренасяне, дори когато сте в движение.

С високоустойчивите си ципове и елегантно гумено лого на Tackle Code, този калъф не само е практичен, но и стилен аксесоар, който ще ви зарадва със своя модерен дизайн.

Характеристики:

Две налични дължини: 1.20 м и 1.50 м
Пространство за макари
Здрава външна материя
Високоустойчиви ципове
Регулируема подплатена презрамка
Гумено лого на Tackle Code
Солидна PVC основа
С двоен твърд риболовен калъф Tackle Code вие получавате качество, функционалност и стил в едно. Направете вашите риболовни излети още по-удобни и приятни с този изключителен продукт от линията Tackle Code.

Спецификации
Марка Tackle Code
Вид Твърд
Модел Двоен
Уширение за макари Да
Затвори 
Продуктът Двоен твърд риболовен калъф Tackle Code
беше добавен в кошницата Ви.