chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Безплатна доставка за поръчки над 50 лв до офис на Еконт за България
Начало Риболовен магазин Двигатели за лодки Четиритактови мотори за лодки

Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D

следващ
продукт
предишен
продукт
Извънбордов мотор за лодка Parsun F25FWL
Извънбордов мотор за лодка Parsun F5BM
Facebook+Google
Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D
За връзка с нас от 8.00 до 20.00 часа
0889 422 310
Плащане и доставка
Как да поръчам
Цени
Продуктът не е наличен

Описание
 • Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D
 • Допълнителна информация относно доставката и плащането можете да получите на телефон 0888 509860 - Йосиф Йосифов.
  Всички модели и модификации на извънбордовите двигатели YAMAHA, както и допълнително оборудване, могат да бъдат поръчани и закупени от нас. Нашият екип с над 20 годишен опит, винаги е на Ваше разположение и в помощ, при избора на най-подходящия за Вас извънбордов двигател, лодка или допълнително оборудване.
  ВСЕКИ ДВИГАТЕЛ YAMAHA СЕ ПРОДАВА С ОРИГИНАЛНА ГАРАНЦИОННА КАРТА, КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ЛИЧНО, НА ПОСОЧЕНИЯ ОТ ВАС АДРЕС. Гаранцията на всички модели извънбордови двигатели YAMAHA e 2+1 години, което ще рече, че ако вашият двигател е бил обслужван в оторизиран сервиз и е преминал всички задължителни гаранционни прегледи, то гаранцията, автоматично се удължава с още една година.
  Гаранцията е валидна на територията на цяла Европа, където има представителство на YAMAHA.
  Сервизът разполага с професионално инструментално оборудване, както и компютърна диагностика за професионално, точно и бързо отстраняване на възникналите проблеми с Вашия двигател. Не винаги е необходимо, вие да посещавате сервиза - по Ваша молба, той ще дойде при Вас на място на територията на цялата страна.
  Сервизът работи с оригинални резервни части и консумативи. Масла, свещи, импелери и други, са винаги налични в оторизирания сервиз. Доставка на всякакви резервни части и аксесоари се извършва за 5 работни дни.
  Оторизираният сервиз предлага и много изгодни условия при сключване на договор за абонаментно обслужване, което гарантира безупречна работа на вашия извънбордов мотор дълги години.
 • Система за сладководно измиване
  Още една простичка и улесняваща потребителите идея на инженерите от Ямаха! Просто свържете градинския маркуч с леснодостъпния конектор, монтиран откъм предната страна и отмийте солта и останалите боклуци, които са влезли във водните магистрали на двигателя. Очевидно, това помага за намаляване на всяка корозия и за допълнително удължаване на живота на двигателя. И дори не е необходимо да запалвате двигателя за да извършите тази простичка процедура по поддръжката. • Намалява корозията и удължава живота на двигателя • Удобно и просто свързване и работа • Измива без необходимост от стартиране на двигателя
 • Мощни алтернатори
  Стандартен за повечето модели. В сравнение с повечето конкурентни модели, двигателите на Ямаха притежават мощен алтернатор, който се грижи винаги да има на разположение изобилие от енергия за стартиране на двигателя, дори и след продължителна работа на свободен ход, или при употребата на множество аксесоари при движение на ниски обороти.
 • PrimeStart™
  Привилегия, единствено за собствениците на двигатели Ямаха, е автоматичният смукач PrimeStart™, който е стандартна функция за много от моделите. Също толкова лесно, колкото запалвате вашата кола, той ви дава възможност да стартирате студения двигател просто с едно завъртане на ключа! Системата елиминира нуждата от конвенционален смукач и контролира "загряването" на двигателя автоматично. Поради това, вече не е необходимо да "загрявате" своя двигател като го форсирате на свободна предавка.
 • Движение в плитки води
  Стандартно за повечето модели на Ямаха. • Позволява безопасна работа на лодката в плитки води • Предпазва витлото и позволява маневриране в непосредствена близост до брега
 • Защита срещу 'запалване на включена предавка'
  Защитата срещу ‘запалване на включена предавка' предотвратява стартирането на двигателя, когато е включена предна или задна предавка. При моделите с ръчно стартиране, включването на всяка друга предавка освен свободен ход причинява блокирането на камшичния стартер. При моделите с електрически стартер, захранването на стартовия електромотор е прекъснато, освен ако не е включена предавката свободен ход.
 • Компенсиране на нежеланото завиване
  Единичният контролен лост за управление на системата за компенсиране на нежеланото завиване (самият лост се предлага като опция) позволява праволинейното движение да се регулира в реално време, осигурявайки стабилност при високи скорости.
 • CDI/TCI система на запалване
  Стандартна за всички Ямаха двигатели. Системите на запалване CDI и TCI от Ямаха са полупроводникови компоненти без подвижни съставни части. Това играе важна роля в поставянето на забележителния рекорд по лесно стартиране, надеждност и безаварийна работа, с който двигателите на Ямаха са добре известни по целия свят. • Надеждно и лесно стартиране • Генериране на силна и постоянна искра при всякакви скорости • Постоянството на искрата позволява по-дълъг живот на свещта • Система без нужда от поддръжка
 • Предупредителни системи за защита на двигателя и безопасност
  В зависимост от модела, всички извънбордови двигатели на Ямаха разполагат с подробно следене на основните функции, като ниво на маслото, прегряване на двигателя или превишаване на безопасния диапазон на оборотите. Монтирани са разнообразни устройства за сигнализация на потребителя, като монтирани на капака лампи, лампи на контролните прибори и зумери. В малко вероятния случай на възникнал проблем, системата автоматично намалява оборотите на двигателя, като по този начин му осигурява максимална защита докато проблема съществува, и осигурява най-добрата възможност да стигнете с лодката до брега без повреда.
 • Широкообхватен сервоуправляем наклон на витлото
  Стандартен (или предлаган като опция) при повечето модели от 20 к.с. и нагоре. Компактната и лека, но въпреки това мощна система на Ямаха за серво-управляем наклон на витлото е завистта на индустрията. Бързата реакция, породена от натискането на удобните контролни бутони прави настройката на наклона на витлото много плавна и лесна, а позиционния обхват от -4° до +16° позволява на водача да извлече максималната производителност от корпуса на лодката при всякакви условия. Негативният ъгъл на наклон подобрява ускорението ипо-бързо довежда лодката до аквапланиране.
 • Идеалната aнти-корозионна защита на Ямаха
  В резултат на дългогодишната задълбочена изследователска работа на Ямаха и натрупаният производствен опит, всеки собственик на двигател Ямаха може да се наслаждава на преимуществата от най-комплексното и доказано действащо покритие и защитна система, които някога са били създадени за извънбордови двигатели. Или дори за каквито и да е морски двигатели.
Спецификации
Марка Yamaha
Гаранция 2+1 години
Вид 4 - тактов, OHC, 2 Редови Цилиндъра
Мощност К.С./KW 25 к.с./18.4kW
Охлаждане Водно
Максимални об./мин. 5000 - 6000 об./мин.
Кубатура 498cm³
Диаметър и ход на буталото 65mm x 75mm
Подаване на горивото 1 карбуратор
Запалваща система CDI
Скорости Предна-Неутрална-Задна
Предавателно число на редуктора 13:27
Регулиране ъгъла на наклона 4 - точково ръчно
Резервоар Външен 25 L
Гориво Безоловен Бензин
Масло в картера (без масления филтър) 1.6 L
Затвори 
Продуктът Извънбордов мотор за лодка Yamaha F25D
беше добавен в кошницата Ви.