chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Начало Риболовен магазин Двигатели за лодки Четиритактови мотори за лодки

Извънбордов мотор за лодка Parsun F15BM

следващ
продукт
предишен
продукт
Извънбордов мотор за лодка Parsun F9.9BM
Извънбордов мотор за лодка Parsun F5BM
Facebook+Google
Извънбордов мотор за лодка Parsun F15BM
За връзка с нас от 8.00 до 20.00 часа
0889 422 310
Плащане и доставка
Как да поръчам
Цени
Намалението важи до изчерпване на количествата
# Модел Ботуш (Вал) Управление Стартиране Тегло Цена
0101023 PARSUN F15BMS S - Къс С Дръжка Ръчен старт 49 kg 3960.00 лв 3841.20 лв
Поръчай
0101024 PARSUN F15BML L - Дълъг С Дръжка Ръчен старт 51 kg 4090.00 лв 3967.30 лв
Поръчай
loading

Описание
 • Извънбордов мотор за лодка Parsun F15BM                 
 • Извънбордов мотор за лодка Парсън с:
  • OHV - Over Head Valve - извънбордов мотор за лодка с висящи клапани (разположени в главата на двигателя за разлика от седящите). Задвижват се от долен разпределителен вал, намиращ се в цилиндровия блок.
  • TCI система на запалване – полупроводникови компоненти без подвижни съставни части. Гарантира лесно стартиране, надеждност и безаварийна работа на извънбордовия мотор. Система без нужда от поддръжка.
 • Кои са Parsun?
  Parsun е съвсем нова гама от извънбордови мотори на световния пазар. Произведени в Китай, гр. Суджоу. Въпреки, че Parsun е новото име на марката, компанията майка "Genovo Power" (3-ти в света по големина производител на генератори) допринася с 30 + годишния си опит, когато става дума за развитие, проектиране и производство. С този опит / умения целта е да се произвеждат висококачествени извънбордови мотори с марката Парсън, и да докаже, че стандартите на другите големи марки вече са достъпни в днешно време, но на много по-ниска цена. Въздействието на извънбордови мотори Parsun /Парсън/ бе незабавно усетено в целия свят. Parsun извънбордови мотори в момента е един от най-бързо развиващите имена в света на морската индустрия. Вече е с постоянно нарастваща Parsun търговска мрежа по целия свят, включително САЩ, Канада, Мексико, Англия, Франция, Ирландия, Холандия, Германия, Швеция, Финландия, Русия, Южна Африка и Австралия разбира се.
  • Надеждност.
   Знаем, че когато сме на риболов или използваме извънбордовия мотор за други цели, най-важното е безопасността. Извънбордови мотори за лодки Парсън преминават много строги тестове за надеждност. Освен това всеки извънбордов мотор Парсън след като се произведе се тества и настройва 1 час преди да бъде одобрен/ "Parsun Тест"/.
  • Качество.
   За производството на извънбордови мотори за лодки Парсън се използват само висококачествени части и труд.
  • Гаранция и сервиз.
   Извънбордови двигатели Parsun се предлагат с 2 години гаранция и следгаранционно обслужване след това. ДОСТАВКАТА НА ЗАКУПЕНИЯ ОТ ВАС ИЗВЪНБОРДОВ ДВИГАТЕЛ PARSUN Е БЕЗПЛАТНА. ЗА МОДЕЛИТЕ С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАТЕ И БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ ОТ ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА PARSUN. ! Всички модели и модификации на извънбордовите двигатели PARSUN, както и допълнително оборудване, могат да бъдат поръчани и закупени от нас. Нашият екип с над 20 годишен опит, винаги е на Ваше разположение и в помощ, при избора на най-подходящия за Вас извънбордов двигател, лодка или допълнително оборудване. Сервизът разполага с професионално инструментално оборудване, както и компютърна диагностика за професионално, точно и бързо отстраняване на възникналите проблеми с Вашия двигател. Не винаги е необходимо, вие да посещавате сервиза - по Ваша молба, той ще дойде при Вас на място на територията на цялата страна. Сервизът работи с оригинални резервни части и консумативи. Масла, свещи, импелери и други, са винаги налични в оторизирания сервиз. Оторизираният сервиз предлага и много изгодни условия при сключване на договор за абонаментно обслужване, което гарантира безупречна работа на вашия извънбордов мотор дълги години.

Спецификации
Марка Parsun
Гаранция 2 години
Вид 4 - тактов, OHC, 2 Редови Цилиндъра
Мощност К.С./KW 15 k.c./11 kw
Охлаждане Водно
Максимални об./мин. 4500 - 5500 об./мин.
Обороти в неутрално положение 900 - 1000 об./мин.
Кубатура 323 cm³
Диаметър и ход на буталото 59 mm x 59 mm
Подаване на горивото 1 карбуратор
Запалваща система CDI
Скорости Предна-Неутрална-Задна
Предавателно число на редуктора 2.08 (27/13)
Регулиране ъгъла на наклона 5 - точково ръчно
Резервоар Външен 24 L
Гориво Безоловен Бензин
Максимален разход на гориво 5.3 L/h
Масло в картера (без масления филтър) 1 L - SAE 10W30
Масло в редуктора 250 cm³ - SAE90
Ауспух Под водата
Витло 3 лопатки
Затвори 
Продуктът Извънбордов мотор за лодка Parsun F15BM
беше добавен в кошницата Ви.