chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Безплатна доставка за поръчки над 99 лв до офис на Еконт за България
Поръчки приети от 11.08.22 до 21.08.22 година ще се изпълняват след 22.08.2022 година.
Начало Как да поръчам

Как да поръчам

Поръчки в онлайн риболовен магазин Riboco.com се приемат:

1. Продуктите в онлайн риболовен магазин Riboco.com са групирани в основни категории и подкатегории. 
Можете да видите съответните подкатегории, като кликнете на основната категория или поставяйки маркера на мишката върху основната категория директно да изберете интересуващата Ви подкатегория. Можете да търсите и като напишете името на търсения от Вас продукт в полето на всяка страница. Всяка категория и подкатегория има различни видове търсения по определени показатели, чрез които можете да филтрирате резултатите, за да намерите точно това, което Ви интересува - филтрите на основните категории и подкатегории съдържат основни параметри на продуктите.

2. Ако искате да добавите продукт в кошницата натиснете бутона . По подразбиране се добавя 1 /един/ брой в кошницата. Със стрелката до цифрата  1 може да изберете различна бройка от 1 до 9, която да добавите в кошницата.


3. Всички продукти се добавят в кошницата, която се намира горе в дясно на всяка страница.


Поставяйки маркера на мишката върху областта на кошницата се отварят 5 от продуктите, които сте избрали.Цялото съдържание на Вашата кошница може да видите, като натиснете бутон "КОШНИЦА", бутон "ВИЖ КОШНИЦАТА" или "Виж всички продукти в кошницата".
С бутон "ПОРЪЧАЙ" директно преминавате към въвеждането на Вашите данни за приключване на поръчката.


В кошницата може да променяте количеството чрез натискане на бутоните   (Добави един брой в кошницата) и   (Извади един брой от кошницата). Ако имате нужда да изберете повече бройки от даден артикул, за да не натискате многократно бутона плюс, можете да въведете нужното Ви количество като цифри и да натиснете бутона "Преизчисли".

След това според желанието Ви може да продължите пазаруването или да поръчате тези продукти.


4. След натискане на бутона "Поръчай" въвеждате данни за получателя на пратката и адреса.

Информация за доставката. Избирате къде да получите пратката - на адрес или до поискване от офиса на куриера.

След натискане на бутона "Напред" избирате начина на плащане, който е най-удобен за Вас. Тук е мястото да въведете и номера на ваучера за подарък, ако имате такъв и с него да извършите плащането.

 

След натискане на бутона "Напред" виждате цялата информация за Вашата поръчка и можете да я коригирате. Натиснете бутона "Приключи поръчката" за да потвърдите поръчката.Появяването на следващия прозорец с номера на Вашата поръчка Ви показва, че сте завършили цялата процедура.