chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Начало Как да поръчам

Как да поръчам

Поръчки в онлайн риболовен магазин Riboco.com се приемат:

1. Продуктите в онлайн риболовен магазин Riboco.com са групирани в основни категории и подкатегории. 
Можете да видите съответните подкатегории, като кликнете на основната категория или поставяйки маркера на мишката върху основната категория директно да изберете интересуващата Ви подкатегория. Можете да търсите и като напишете името на търсения от Вас продукт в полето на всяка страница. Всяка категория и подкатегория има различни видове търсения по определени показатели, чрез които можете да филтрирате резултатите, за да намерите точно това, което Ви интересува - филтрите на основните категории и подкатегории съдържат основни параметри на продуктите.

2. Ако искате да добавите продукт в кошницата натиснете бутона . По подразбиране се добавя 1 /един/ брой в кошницата. Със стрелката до цифрата  1 може да изберете различна бройка от 1 до 9, която да добавите в кошницата.


3. Всички продукти се добавят в кошницата, която се намира горе в дясно на всяка страница.


Поставяйки маркера на мишката върху областта на кошницата се отварят 5 от продуктите, които сте избрали.Цялото съдържание на Вашата кошница може да видите, като натиснете бутон "КОШНИЦА", бутон "ВИЖ КОШНИЦАТА" или "Виж всички продукти в кошницата".
С бутон "ПОРЪЧАЙ" директно преминавате към въвеждането на Вашите данни за приключване на поръчката.


В кошницата може да променяте количеството чрез натискане на бутоните   (Добави един брой в кошницата) и   (Извади един брой от кошницата). Ако имате нужда да изберете повече бройки от даден артикул, за да не натискате многократно бутона плюс, можете да въведете нужното Ви количество като цифри и да натиснете бутона "Преизчисли".

След това според желанието Ви може да продължите пазаруването или да поръчате тези продукти.


4. След натискане на бутона "Поръчай" въвеждате данни за получателя на пратката и адреса.

Информация за доставката. Избирате къде да получите пратката - на адрес или до поискване от офиса на куриера.

След натискане на бутона "Напред" избирате начина на плащане, който е най-удобен за Вас. Тук е мястото да въведете и номера на ваучера за подарък, ако имате такъв и с него да извършите плащането.

 

След натискане на бутона "Напред" виждате цялата информация за Вашата поръчка и можете да я коригирате. Натиснете бутона "Приключи поръчката" за да потвърдите поръчката.Появяването на следващия прозорец с номера на Вашата поръчка Ви показва, че сте завършили цялата процедура.