chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Начало Риболовен магазин Двигатели за лодки

Двигатели за лодки
Извънбордови двигатели за лодки от риболовен магазин Riboco. Движението по вода е едно от вълшебствата на риболовното хоби. Извънбордови двигатели за лодки - Вие вече не сте ограничени за мястото на риболов, за дистанцията на риболов, за начините на риболов, за дълбочината, за вида риба. Ще откриете тролинга, риболова на кльонк, риболова с туистер на трофейни риби, риболова на плувка на недостъпни иначе места и какво ли още не. Безспорно преимуществото на риболова от лодка допълнен с извънбордов двигател Ви дават преимущество дори срещу трофейните екземпляри, увеличават улова Ви многократно, дават Ви възможност да намерите рибата в нейното убежище. Предвижвайки се по вода с Вашия извънбордов двигател и лодка ще видите невероятни гледки от нашата природа, които са недостъпни от брега. Четиритактови и двутактови извънбордови двигатели за лодки Parsun /Парсън/ с високо качество. Извънбордови двигатели за лодки на Парсън се произвеждат от 2.5 hp да 40 hp. Предлагат се както с къс, така и с дълъг вал. Предлагат се във вариант за ръчно стартиране или електрическа версия на модела. 
Кои са Parsun?
Parsun е съвсем нова гама от извънбордови двигатели за лодки на световния пазар.  Произведени в Китай,  гр. Суджоу. Въпреки, че Parsun е новото име на марката,  компанията майка "Genovo Power" (3-ти в света по големина производител на генератори) допринася с 30 + годишния си опит, когато става дума за развитие, проектиране и производство. С този опит / умения целта е да се произвеждат висококачествени извънбордови двигатели за лодки с марката Парсън, и да докаже, че стандартите на другите големи марки вече са достъпни в днешно време, но на много по-ниска цена. Въздействието на извънбордови двигатели Parsun/Парсън/ бе незабавно усетено в целия свят. Parsun извънбордови двигатели за лодки в момента е един от най-бързо развиващите се имена в света на морската индустрия. Вече е с постоянно нарастваща Parsun търговска мрежа по целия свят, включително САЩ, Канада, Мексико, Англия, Франция, Ирландия, Холандия, Германия, Швеция, Финландия, Русия, Южна Африка и Австралия разбира се.
1. Надеждност на извънбордовия двигател.
Знаем, че когато сме на риболов или използваме извънбордовия двигател за други цели, най-важното е безопасността. Извънбордови двигатели за лодки Parsun /Парсън/ преминават много строги тестове за надеждност. Освен това всеки извънбордов двигател за лодка Парсън, след като се произведе се тества и настройва 1 час преди да бъде одобрен/ "Parsun Тест"/.
2. Качество.
За производството на извънбордовите двигатели за лодки Парсън се използват само висококачествени части и труд.
Гаранция и сервиз на извънбордови двигатели за лодки. 
Извънбордови двигатели Parsun се предлагат с 2 години гаранция и следгаранционно обслужване след това. ДОСТАВКАТА НА ЗАКУПЕНИЯ ОТ ВАС ИЗВЪНБОРДОВ ДВИГАТЕЛ PARSUN Е БЕЗПЛАТНА. ЗА МОДЕЛИТЕ С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАТЕ И БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ ОТ ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА PARSUN.
Всички модели и модификации на извънбордовите двигатели PARSUN, както и допълнително оборудване, могат да бъдат поръчани и закупени от нас. Нашият екип с над 20 годишен опит, винаги е на Ваше разположение и в помощ, при избора на най-подходящия за Вас извънбордов двигател, лодка или допълнително оборудване.
Сервизът разполага с професионално инструментално оборудване, както и компютърна диагностика за професионално, точно и бързо отстраняване на възникналите проблеми с Вашия извънбордов двигател. Не винаги е необходимо, вие да посещавате сервиза - по Ваша молба, той ще дойде при Вас на място на територията на цялата страна.
Оторизираният сервиз предлага и много изгодни условия при сключване на договор за абонаментно обслужване, което гарантира безупречна работа на вашия извънбордов двигател дълги години.