chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Безплатна доставка за поръчки над 99 лв до офис на Еконт за България
Начало Риболовен магазин Двигатели за лодки

Двигатели за лодки
Извънбордови двигатели за лодки от риболовен магазин Riboco. Движението по вода е едно от вълшебствата на риболовното хоби. Извънбордови двигатели за лодки - Вие вече не сте ограничени за мястото на риболов, за дистанцията на риболов, за начините на риболов, за дълбочината, за вида риба. Ще откриете тролинга, риболова на кльонк, риболова с туистер на трофейни риби, риболова на плувка на недостъпни иначе места и какво ли още не. Безспорно преимуществото на риболова от лодка допълнен с извънбордов двигател Ви дават преимущество дори срещу трофейните екземпляри, увеличават улова Ви многократно, дават Ви възможност да намерите рибата в нейното убежище. Предвижвайки се по вода с Вашия извънбордов двигател и лодка ще видите невероятни гледки от нашата природа, които са недостъпни от брега. Четиритактови и двутактови извънбордови двигатели за лодки Parsun /Парсън/ с високо качество. Извънбордови двигатели за лодки на Парсън се произвеждат от 2.5 hp да 40 hp. Предлагат се както с къс, така и с дълъг вал. Предлагат се във вариант за ръчно стартиране или електрическа версия на модела. 
Кои са Parsun?
Parsun е съвсем нова гама от извънбордови двигатели за лодки на световния пазар.  Произведени в Китай,  гр. Суджоу. Въпреки, че Parsun е новото име на марката,  компанията майка "Genovo Power" (3-ти в света по големина производител на генератори) допринася с 30 + годишния си опит, когато става дума за развитие, проектиране и производство. С този опит / умения целта е да се произвеждат висококачествени извънбордови двигатели за лодки с марката Парсън, и да докаже, че стандартите на другите големи марки вече са достъпни в днешно време, но на много по-ниска цена. Въздействието на извънбордови двигатели Parsun/Парсън/ бе незабавно усетено в целия свят. Parsun извънбордови двигатели за лодки в момента е един от най-бързо развиващите се имена в света на морската индустрия. Вече е с постоянно нарастваща Parsun търговска мрежа по целия свят, включително САЩ, Канада, Мексико, Англия, Франция, Ирландия, Холандия, Германия, Швеция, Финландия, Русия, Южна Африка и Австралия разбира се.
1. Надеждност на извънбордовия двигател.
Знаем, че когато сме на риболов или използваме извънбордовия двигател за други цели, най-важното е безопасността. Извънбордови двигатели за лодки Parsun /Парсън/ преминават много строги тестове за надеждност. Освен това всеки извънбордов двигател за лодка Парсън, след като се произведе се тества и настройва 1 час преди да бъде одобрен/ "Parsun Тест"/.
2. Качество.
За производството на извънбордовите двигатели за лодки Парсън се използват само висококачествени части и труд.
Гаранция и сервиз на извънбордови двигатели за лодки. 
Извънбордови двигатели Parsun се предлагат с 2 години гаранция и следгаранционно обслужване след това. ДОСТАВКАТА НА ЗАКУПЕНИЯ ОТ ВАС ИЗВЪНБОРДОВ ДВИГАТЕЛ PARSUN Е БЕЗПЛАТНА. ЗА МОДЕЛИТЕ С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАТЕ И БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ ОТ ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА PARSUN.
Всички модели и модификации на извънбордовите двигатели PARSUN, както и допълнително оборудване, могат да бъдат поръчани и закупени от нас. Нашият екип с над 20 годишен опит, винаги е на Ваше разположение и в помощ, при избора на най-подходящия за Вас извънбордов двигател, лодка или допълнително оборудване.
Сервизът разполага с професионално инструментално оборудване, както и компютърна диагностика за професионално, точно и бързо отстраняване на възникналите проблеми с Вашия извънбордов двигател. Не винаги е необходимо, вие да посещавате сервиза - по Ваша молба, той ще дойде при Вас на място на територията на цялата страна.
Оторизираният сервиз предлага и много изгодни условия при сключване на договор за абонаментно обслужване, което гарантира безупречна работа на вашия извънбордов двигател дълги години.