chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Начало Риболовен магазин Стръв, захранки

Ароматизатор Van Den Eynde Cheese

следващ
продукт
предишен
продукт
Спрей Carp Zoom Fish Aid Antibacterial Spray
Захранка за риболов  Van Den Eynde Super Roach
Facebook+Google
Ароматизатор Van Den Eynde Cheese
За връзка с нас от 8.00 до 20.00 часа
0889 422 310
Плащане и доставка
Как да поръчам
Цени
# Тегло Цена
929562 200 g 9.20 лв
Поръчай
loading

Описание

Ароматизатор Van Den Eynde Cheese
Ароматизаторът Van Den Eynde Cheese е нов прахообразен ароматизатор с аромат на кашкавал, който е особено ефективен при риболов. Този ароматизатор може да бъде използван за подобряване на примамките и захранката, които използвате, като бели червеи или други видове храни за риболов.

Ето някои основни характеристики и предимства на ароматизатора Van Den Eynde Cheese:

Аромат на кашкавал: Ароматизаторът има ярък и привлекателен аромат на кашкавал, който може да бъде много ефективен за примамване на рибата. Кашкавалът е популярен избор сред риболовците поради своята интензивност и привлекателност за различни видове риби.

Прахообразен формат: Формулата на ароматизатора е в прахообразна форма, което го прави удобен за прилагане върху различни видове примамки или захранки. Можете лесно да поръсите примамките с този ароматизатор или да го добавите към захранката си за допълнително привличане на рибата.

Универсално използване: Van Den Eynde Cheese може да се използва с различни видове примамки и захранки. Най-често се използва с бели червеи, но също така може да се комбинира с други видове стръв и примамки, като пелети, топчета, царевица и други.

Подобрява привлекателността: Добавянето на ароматизатора Van Den Eynde Cheese може значително да подобри привлекателността на вашите примамки и захранки, като увеличи интереса на рибата и насочи нейното внимание към вашата стръв.

Ако търсите начин да усъвършенствате вашата риболовна стратегия с нов и ефективен аромат, ароматизаторът Van Den Eynde Cheese е отличен избор за експериментиране и подобряване на успеха ви при риболова.

Спецификации
Марка Van Den Eynde
Нетно тегло 200 g
Затвори 
Продуктът Ароматизатор Van Den Eynde Cheese
беше добавен в кошницата Ви.