chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Начало Риболовен магазин Риболовни аксесоари Риболовни инструменти

Ножица за плетено влакно Filstar Braid Scissors

следващ
продукт
предишен
продукт
Уред за чистене на люспите на рибата
Рибарска ножичка Household
Facebook+Google
Ножица за плетено влакно Filstar Braid Scissors Ножица за плетено влакно Filstar Braid Scissors Ножица за плетено влакно Filstar Braid Scissors
За връзка с нас от 8.00 до 20.00 часа
0889 422 310
Плащане и доставка
Как да поръчам
Цени
# Описание Цена
958118 8.90 cm 5.90 лв
Поръчай
loading

Описание

Ножица за плетено влакно Filstar Braid Scissors
Представяме ви нашата практична ножица за рязане на плетено влакно - един незаменим аксесоар за всеки риболовец. Изработена от висококачествена неръждаема стомана, тази ножица не само е издръжлива, но и гарантира прецизно и лесно рязане на всякакъв вид плетено влакно.

Основни характеристики:

Неръждаема стомана: Използваната в изработката на ножицата неръждаема стомана я прави изключително издръжлива и устойчива на корозия. Така вие можете да се доверите на нейната надеждност дълго време.

Халка за прикачане: Снабдена с удобна халка, тази ножица е лесна за прикачване към вашия риболовен екип, осигурявайки ви лесен достъп и удобство по време на риболов.

Назъбен режещ ръб: Снабдена с назъбен режещ ръб, тази ножица с лекота и прецизност справя с рязането на плетени влакна, предоставяйки ви ефективност и удобство.

Размер - 8.90 cm / 3.5": С компактните си размери, тази ножица е лесна за съхранение и пренос, като в същото време предоставя оптимален контрол при рязане.

Нашата практична ножица за рязане на плетено влакно е надежден инструмент за вашия риболовен опит. Осигурете си лесно рязане и удовлетворително изживяване с този изключителен аксесоар.

Спецификации
Марка Filstar
Затвори 
Продуктът Ножица за плетено влакно Filstar Braid Scissors
беше добавен в кошницата Ви.