chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Безплатна доставка за поръчки над 99 лв до офис на Еконт за България
Начало Риболовен магазин Макари Макари преден аванс

Макара за риболов Okuma Safina

следващ
продукт
предишен
продукт
Риболовна макара TRABUCCO PROX FD
Риболовна макара TRABUCCO SEARIDER PWG
Facebook+Google
Макара за риболов Okuma Safina Макара за риболов Okuma Safina
За връзка с нас от 8.00 до 20.00 часа
0889 422 310
Плащане и доставка
Как да поръчам
Цени
# Модел Размер Пред. число Капацитет Влакно за об. Макс. аванс Тегло Цена
953985 SN-4000 4000 5.0:1 0.25 mm - 260 m
0.30 mm - 180 m
0.35 mm - 135 m
76 cm 8 kg 281 g 72.00 лв
Поръчай
954179 SN-2500 2500 5.0:1 0.20 mm - 230 m
0.25 mm - 150 m
0.30 mm - 105 m
66 cm 7 kg 221 g 62.50 лв
Поръчай
954180 SN-3000 3000 5.0:1 0.20 mm - 265 m
0.25 mm - 170 m
0.30 mm - 115 m
66 cm 7 kg 217 g 65.00 лв
Поръчай
954449 SN-6000 6000 4.5:1 0.30 mm - 275 m
0.35 mm - 200 m
0.40 mm - 155 m
79 cm 15 kg 398 g 78.00 лв
Поръчай
loading

Описание

Макара за риболов Okuma Safina

Отлично съотношение между цена и качество. Макара Safina разполага с устойчиво на корозия графитно тяло, графитна дръжка с оригинален дизайн, бързонастройваща се анти-ривърс система и Cyclonic flow rotor (CFR) технологията, повишаваща въздушния поток около ротора, което позволява много по-бързо изсъхване и минимисира възможността за корозия.

Характеристики
Устойчив на корозия графитен корпус
CFR : Cyclonic Flow Rotor
1 сачмени и 1 ролков лагер
Quick-Set anti-reverse roller bearing - система на аванса против заден ход
Прецизно изработен месингов пиньон
Прецизна система за елиптична осцилация, намалчваща триенето при замятане
Computer balanced Rotor Equalizing System - компютърно балансиран ротор
Мултидисков аванс (висококачествени Japanese oiled felt washers)
Анодизирана алуминиева шпула
Графитна дръжка с оригинален дизайн

Вместимост на шпулата (mm/m):
SN-2500 - 0.20/230, 0.25/150, 0.30/105
SN-3000 - 0.20/265, 0.25/170, 0.30/115

Доверете се на Okuma!

Okuma Fishing Tackle Co, LTD датира от 1986 г. като производител на въдици и макари със седалище в Тайван. Okuma се стреми да предостави най-доброто риболовно изживяване на всеки любител на риболова като създава най-добрите, леки и прецизни макари и въдици.
Okuma доставя качествени и достъпни риболовни макари за различни видове риболов – шарански, спининг, фидер риболов и други. Във всички продукти са вложени надеждни и модерни материали, с които се постига един динамичен дизайн.
Риболовните принадлежности марка Okuma са отличен избор за сладководен и соленоводен риболов. Както с напреднала технология, така и с над 31 години опит в производството на риболовно оборудване, Okuma предлага въдици и макари с отлично качество, за да отговори на изискванията на всеки клиент.

Откъде идва името Okuma?

С голямо тяло, набити крака, дълга муцуна, малки заоблени уши, огромни лапи и мощни нокти, те са катерачи, бегачи и плувци. Неизменна част от изкуствата и митовете на много култури, мечките са истинска сила на природата. Независимо дали става дума за кафявата мечка стояща край реката в търсене на сьомга и пъстърва или полярната мечка подлагана на най-тежките условия и лишения от храна за продължителни периоди от време и двата вида споделят необикновени качества - устойчивост и търпение, докато чакат подходящия момент да хванат плячката си.

През 80-те години на миналия век пазарът на риболовни принадлежности е бил в застой и доминиран от само няколко производители. Това е криело потенциал с възможност за много нови бъдещи разработки и открития, които тепърва да се наложат на световния пазар. Една древна дейност изпълнявана от хората каквато е риболовът е можело да претърпи драстични промени. И така създателите на марката Okuma поставили въпроса: как може да вдъхновят и амбицират риболовците от цял свят? Отговорът бил: чрез трансформация. Това било постигнато чрез революционно риболовно оборудване. Знаели са, че това ще отнеме време и че трябва търпение и издръжливост, точно каквото е нужно на мечката, за да оцелее. Това е причината създателите на компанията да се спрат на името Okuma, което е японската дума за мечка. През 1986 година се основава Okuma.

Пътят на Okuma от Тайван до световното признание като една от най-надеждните и доказали се риболовни марки.

Първите години след създаването на Okuma през 1986 година се оказват най-трудните и предизвикателните пред компанията. След провал в налагането на марката на американския пазар през 1990 година компанията и нейните служители остават верни на себе си следвайки мотото никога да не се предават докато не постигнат някакъв напредък. В резултат на това през 1991 и 1992 година компанията установява своето присъствие на пазара за риболовни принадлежности в Хонконг и Китай последвано от Сингапур, Тайланд и Австралия. Марката Okuma започва да придобива популярност и признание сред риболовната общност по това време. Следва връщане към целта за налагане на марката на световния пазар, при което през 1992 година Okuma навлиза на европейския пазар и се завръща в САЩ през 1996 година. През 1998 г. компанията си поставя за цел да увеличи глобалните си продажби от 800 000 USD до 10 милиона USD. Тази цел е осъществена през 2002 година благодарение на неуморното преследване да се създават риболовни продукти от най-високо качество, които чрез ефективна комуникация от офиси в цял свят се предлагат на риболовците. Крайният резултат е признанието от страна на клиетите, които определят Okuma като една качествена и надеждна марка, на която могат да се доверят.

След създаването на Okuma през 1986 година никой не е предполагал, че компанията може да остави толкова голям отпечатък върху световния риболовен бизнес. Въпреки това служителите са неуморни и с постоянство преследват своите цели. Фокусът върху научноизследователска и развойна дейност R&D (Research and Development) води до по-голям стандарт за качество, който изпраща компанияте сред най-добрите в риболовния бизнес. Всъщност, Okuma е една от малкото компании, които изпълняват едновременно научноизследователска и развойна дейност и произвеждат своята продукция. В резултат компанията успява да произвежда висококачествени риболовни принадлежности на достъпни цени. В Okuma вярват, че всички може да споделят общата си страст към риболова въпреки своите различия. Чрез съвместна работа и преследвайки общи цели компанията успява да разпространи своята визия за риболов по целия свят. Днес вече Okuma е една от трите най-добри риболовни марки в света.

Okuma се стреми към съвършенство при създаването на своята продукция и постига това като произвежда сама предлаганите риболовни принадлежности. С контрол на качеството и производствoто компанията гарантира, че нейните продукти покриват най-високите стандарти за качество и посрещат нуждите и очакванията на всеки риболовец. Центровете за научноизследователска и развойна дейност на Okuma са разположени в стратегическа близост до производствената база и отдадените служители на компанията гарантират реализацията и непрекъснатото надграждане на всяка иновация. Всяка стъпка в производството направена от Okuma e стъпка към висококачествени продукти – от набавянето на най-добрите материали до безкомпромистното тестване на готовата продукция. Следвайки най-утвърдените производствени стандарти Okuma осигурява най-доброто риболовно оборудване.

Спецификации
Марка Okuma
Аванс Преден
Лагери 1+1
Моментален стоп лагер Да
Алуминиева шпула Да
Материал на корпуса Графит
Затвори 
Продуктът Макара за риболов Okuma Safina
беше добавен в кошницата Ви.