chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Безплатна доставка за поръчки над 99 лв до офис на Еконт за България
Начало Риболовен магазин GPS навигация GPS за следене на кучета

Garmin ALPHA® 50 BULGARIA В КОМПЛЕКТ С T5

следващ
продукт
предишен
продукт
Garmin ALPHA® 10 K
Garmin ATEMOS 50 В КОМПЛЕКТ С K5
Facebook+Google
Garmin ALPHA® 50 BULGARIA В КОМПЛЕКТ С T5 Garmin ALPHA® 50 BULGARIA В КОМПЛЕКТ С T5 Garmin ALPHA® 50 BULGARIA В КОМПЛЕКТ С T5 Garmin ALPHA® 50 BULGARIA В КОМПЛЕКТ С T5
За връзка с нас от 8.00 до 20.00 часа
0889 422 310
Плащане и доставка
Как да поръчам
Цени
Намалението важи до изчерпване на количествата
# Цена
010-01635-Е1 1470.00 лв 1396.50 лв
Поръчай
loading

Описание

Garmin ALPHA® 50 BULGARIA В КОМПЛЕКТ С T5

Ако желаете да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade, можете да я добавите към поръчката си от раздел Карти.

Следвайте всеки ход на Вашето куче
Използвайте Т5 каишка²(продава се отделно) за предаване на местоположението на всяко куче на всеки 2.5 секунди, Alpha 50 бързо определят точното място - дори когато кучето тича. На яркият дисплей, можете да видите текущото местоположение на кучето си и следата от където е минало. Можете също така да се превключите на Dog Track страницата, за да видите компаса, сочещ към място на кучето. За по-лесно следене, когато проследява множество кучета, лесно можете да мащабирате страницата с картата, така че всички кучета да могат да се видят на екрана едновременно. За да се намали визуалното претрупване на карта, можете да превключвате между "Покажи всички", "Покажи някои" и "Не показвай" - избирайки продължителността, за следене на всяко куче на дисплея. Можете също да споделяте кучето, така че друг човек да може да вижда местоположението на кучето ви на картата, заедно с компаса за проследяване. Освен това, чрез споделянето на кода за контрол на кучето, можете да се даде възможност на друго лице да конфигурира и управлява каишката на кучето ви.

Вижте повече детайли със допълнителни карти
Alpha 50 разполага microSD™ слот за карта памет, която ви позволява да заредите още повече възможности за картографиране. Можете да добавите City Navigator® Europe NT, която ви дава завой-по-завой посоките на движение по пътищата. В допълнение, Alpha 50 поддържа BirdsEye Satellite Imagery (включен безплатен 1-годишен абонамент), така че да можете да сваляте сателитни снимки на устройството и да ги интегрирате с вашите карти.

Alpha 50 е съвместим с Garmin Custom Maps, безплатен софтуер, който трансформира хартиени и електронни карти в сваляеми карти за вашето устройство.

Проследяване с Ловни данни
Ловни данни ви помогат да следите ловните модели и поведения на кучето си, за да оптимизирате възможностите за обучение. Можете да видите времето на кучето си, изминатото разстояния, цялостните резултати и още.

Планирайте предварително
Планирайте по-продуктивен лов с BaseCamp ™ софтуера, който ви позволява да разглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи. Този безплатен софтуер за паниране на пътуване дори ви позволява да създадете Garmin Adventures, който можете да споделяте с приятели, семейство или други ловци. BaseCamp показва топографски данни на картата в 2-D или 3-D на екрана на компютъра. Той също така може да прехвърля неограничен брой сателитни снимки на Вашето устройство, благодарение на безплатният 1-годишен BirdsEye Satellite Imagery абонамента на Alpha.

Споделяйте безжично
Alpha 50 поддържа трансфер на данни с различни съвместими Garmin устройства. Например Garmin DriveTrack ™ 70 GPS навигатора може да получава и да показва позицията на кучетата на своята карта - с ТОРО или сателитен изглед - показвайки навигационни сигнали към текущото местоположение на кучето ви. По същия начин, fēnix® 3 GPS часовниците могат да получават актуализации за статуса на кучетата и сигнали директно на китката ви. Също така, Alpha 50 ви позволява да се свържете и да споделяте безжично със съвместими устройства, като например ръчните Oregon®, Montana®, GPSMAP® 64 или други ANT + ® съвместими устройства, за да помогнат за координирането на лова.

Превърнете компютъра си в базова станция, за проследяване на кучета
Заредете Вашия лаптоп с BaseStation софтуера, за да го превърне в център за проследяване на множество кучета (оборудван с Т5 каишки²). Вижте GPS информация в реално време на по-големия дисплей на компютъра, което го прави идеален за търсене. И тъй като е GPS/GLONASS способен, ще проследявате, дори когато и интернета i мобилната услуга на телефона ви не са на разположение.

Здрав, водоустойчив, дълготраен
Както всички ръчни продукти на Garmin, Alpha 50 е проектиран да бъде ефективен, лесен за използване, надежден и достатъчно здрав, за да издържат на всякакви условия по време на лов. Устройството е водоустойчиво до IPX7, и може да се захранва със стандартни АА батерии или допълнителна презареждаема NiMH батерия. Нещо повече, ако ви се случи да го изпуснете, оранжевият цвят е с висока видимост и го прави лесен за намиране.

1Изискват се допълнителни каишки; продават се отделно

В кутията:

Alpha® 50 устройство
T 5 оранжева каишка с презареждаема батерия
Клип за колан
12 см стандартна и 33 см с удължен обхват антени (за Alpha® 50)
Стандартна 47 см и 57cm с удължен обхват антени (за T 5)
AC адаптер
Захранващ кабел за автомобил
Клип за зареждане (за T 5)
USB кабел
Ръководство

Физически данни и характеристики
Размери 6.1 x 16.0 x 3.6 см
Тегло 260,1 гр. с батериите
Батерия Допълнителен NiMH комплект или 2 стандартни AA (не са включен в комплекта)
Тип на дисплея трансфлективен, 65-K цветен TFT
Размери на дисплея 3.6 х 5.5 cm; 6.6 cm (2.6 ") диагонал
Резолюция на дисплея 160 x 240 пиксела
Живот на батерията до 20 часа
Воден рейтинг IPX7
Памет 1.7 GB
Карти и памет
Точки/любими/местоположения 2000
Маршрути 200
Памет за следи 10,000 точки; 200 записани следи
Аутдор функции
Изчисляване на площи да
Календар за лов / риболов да
Информация за слънцето и луната да
Garmin Connect™
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи) да
Сензори
Барометричен алтиметър да
Компас 3-осен електронен компас
Допълнителни особености
Допълнително Обхват: до 14 км Съвместимост: Т 5 Режим вибрация Следене на до 20 кучета едновременно

Спецификации
Марка Garmin
Размери 6.1 x 16.0 x 3.6 cm
Гаранция 2 години
Затвори 
Продуктът Garmin ALPHA® 50 BULGARIA В КОМПЛЕКТ С T5
беше добавен в кошницата Ви.