chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Безплатна доставка за поръчки над 99 лв до офис на Еконт за България
Начало Риболовен магазин Двигатели за лодки Четиритактови мотори за лодки

Извънбордов мотор за лодка Parsun F2.6BM и F2.6ABM

следващ
продукт
предишен
продукт
Извънбордов мотор за лодка Parsun F25FWL
Извънбордов мотор за лодка Parsun F9.8BM
Facebook+Google
Извънбордов мотор за лодка Parsun F2.6BM и F2.6ABM
За връзка с нас от 8.00 до 20.00 часа
0889 422 310
Плащане и доставка
Как да поръчам
Цени
Продуктът не е наличен

Описание
 • Извънбордов мотор за лодка Parsun F2.6BM и F2.6ABM 
 • Разликата в двата модела е предавателното число на редуктора 2.08 (27/13) за модел F2.6BMS и 2.25(27/12) за модел F2.6ABMS
 • Извънбордов мотор за лодка Парсън с:
   • OHV - Over Head Valve - извънбордов мотор за лодка с висящи клапани (разположени в главата на двигателя за разлика от седящите). Задвижват се от долен разпределителен вал, намиращ се в цилиндровия блок.
   • TCI система на запалване – полупроводникови компоненти без подвижни съставни части. Гарантира лесно стартиране, надеждност и безаварийна работа на извънбордовия мотор. Система без нужда от поддръжка.
 • Кои са Parsun?
  Parsun е съвсем нова гама от извънбордови мотори на световния пазар. Произведени в Китай, гр. Суджоу. Въпреки, че Parsun е новото име на марката, компанията майка "Genovo Power" (3-ти в света по големина производител на генератори) допринася с 30 + годишния си опит, когато става дума за развитие, проектиране и производство. С този опит / умения целта е да се произвеждат висококачествени извънбордови мотори с марката Парсън, и да докаже, че стандартите на другите големи марки вече са достъпни в днешно време, но на много по-ниска цена. Въздействието на извънбордови мотори Parsun /Парсън/ бе незабавно усетено в целия свят. Parsun извънбордови мотори в момента е един от най-бързо развиващите имена в света на морската индустрия. Вече е с постоянно нарастваща Parsun търговска мрежа по целия свят, включително САЩ, Канада, Мексико, Англия, Франция, Ирландия, Холандия, Германия, Швеция, Финландия, Русия, Южна Африка и Австралия разбира се.
 • Надеждност.
  Знаем, че когато сме на риболов или използваме извънбордовия мотор за други цели, най-важното е безопасността. Извънбордови мотори за лодки Парсън преминават много строги тестове за надеждност. Освен това всеки извънбордов мотор Парсън след като се произведе се тества и настройва 1 час преди да бъде одобрен/ "Parsun Тест"/.
 • Качество.
  За производството на извънбордови мотори за лодки Парсън се използват само висококачествени части и труд.
 • Гаранция и сервиз.
  Извънбордови двигатели Parsun се предлагат с 2 години гаранция и следгаранционно обслужване след това. ДОСТАВКАТА НА ЗАКУПЕНИЯ ОТ ВАС ИЗВЪНБОРДОВ ДВИГАТЕЛ PARSUN Е БЕЗПЛАТНА. ЗА МОДЕЛИТЕ С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ПОЛУЧАВАТЕ И БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ ОТ ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА PARSUN. ! Всички модели и модификации на извънбордовите двигатели PARSUN, както и допълнително оборудване, могат да бъдат поръчани и закупени от нас. Нашият екип с над 20 годишен опит, винаги е на Ваше разположение и в помощ, при избора на най-подходящия за Вас извънбордов двигател, лодка или допълнително оборудване. Сервизът разполага с професионално инструментално оборудване, както и компютърна диагностика за професионално, точно и бързо отстраняване на възникналите проблеми с Вашия двигател. Не винаги е необходимо, вие да посещавате сервиза - по Ваша молба, той ще дойде при Вас на място на територията на цялата страна. Сервизът работи с оригинални резервни части и консумативи. Масла, свещи, импелери и други, са винаги налични в оторизирания сервиз. Оторизираният сервиз предлага и много изгодни условия при сключване на договор за абонаментно обслужване, което гарантира безупречна работа на вашия извънбордов мотор дълги години.
Спецификации
Марка Parsun
Гаранция 2 години
Вид 4 - тактов, OHV, 1 цилиндър
Мощност К.С./KW 2.6 k.c./1.9 kw
Охлаждане Водно
Максимални об./мин. 5250 - 5750 об./мин.
Кубатура 72 cm³
Диаметър и ход на буталото 54 mm x 31.5 mm
Подаване на горивото 1 карбуратор
Запалваща система TCI
Скорости Предна-неутрална-въртене 360°
Предавателно число на редуктора 2.08 (27/13) - F2.6BM, 2.25(27/12) - F2.6ABM
Регулиране ъгъла на наклона 5 - точково ръчно
Резервоар Вътрешен 1.1 L
Възможност за външен резервоар Не
Гориво Безоловен Бензин
Максимален разход на гориво 1.2 L/h
Масло в картера (без масления филтър) 0.35 L
Масло в редуктора 75 cm³
Ауспух Под водата
Витло 3 лопатки
Затвори 
Продуктът Извънбордов мотор за лодка Parsun F2.6BM и F2.6ABM
беше добавен в кошницата Ви.