chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Безплатна доставка за поръчки над 99 лв до офис на Еконт за България
Поръчки приети от 11.08.22 до 21.08.22 година ще се изпълняват след 22.08.2022 година.
Начало Риболовен магазин GPS навигация Джобни(ръчни) GPS приемници

Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s

следващ
продукт
предишен
продукт
Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP®78
Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP®78
Facebook+Google
Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s
За връзка с нас от 8.00 до 20.00 часа
0889 422 310
Плащане и доставка
Как да поръчам
Цени
Намалението важи до изчерпване на количествата
# Цена
010-00864-01 735.00 лв 698.25 лв
Поръчай
loading

Описание
 • Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s

  За феновете на морето, лодките и морските спортове предлагаме новия ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP 78s, с триосен компенсатор, барометричен алтиметър, кристално изображение на картите, високочувствителен GPS приемник, гумирани страни за идеално хващане, microSD™ слот за допълнителни карти. И плава!

  Изследвате

  Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP 78s идва с вградена световна базова карта, за да пътувате навсякъде с лекота. И като останалите от серията, посреща клас на водоустойчивост IPX7 и дори плава върху водната повърхност.

  Винаги имате вярната посока

  Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP 78s има вграден 3-осно компенсиран електронен компас, който показва вярната посока дори когато стоите на едно място, без да се налага да държите уреда хоризонтално. Барометричният алтиметър следи непрекъснато промените в атмосферното налягане, за да прецизира максимално надморската височина, на която се намирате. Вие може да го ползвате и за да изобразява и следи тенденциите в налягането във времето, за да предскаже промяна в атмосферните условия.

  Споделете безжично

  С ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP 78s Вие може да споделите Вашите точки, тракове, маршрути и геокеш-точки безжично с други потребители с подобни устройства. Сега може да пратите координатите на идеално място за риболов на свой приятел, за да го намери и той. Друг е въпроса дали ще го направите :). Безжичното споделяне е лесно - натискате “send” за да пратите данни на подобен уред.

  Винаги сте с точни координати

  Със своя високочувствителен, WAAS-съвместим GPS приемник и HotFix™ функция за предсказване на положението на спътниците, GPSMAP 78 локализира Вашата позиция бързо и точно и не спира да локализира GPS позицията Ви дори в гъсти гори и дълбоки котловини. Предимството е ясно, дали сте в гъста гора или между високи сгради и дървета, може да разчитате на ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP 78 да Ви помогне да намерите пътя си.

  Добавете карти

  Добавянето на още карти е лесно. Garmin има широка гама детайлни морски, топографски и пътни карти, инсталирани на microSD карти. Просто поставяте BlueChart® g2 морска карта за прекрасен ден по вода, или City Navigator NT® карта за навигация завой-по-завой до дестинация. Слота за microSD картата е надеждно защитен от вода, защото се намира във водозащитеното гнездо на батериите. GPSMAP 78 поддържа също BirdsEye™ Satellite Imagery (изисква се абонамент), който Ви позволява да си свалите сателитни снимки за Вашето устройство и да ги интегрирате във Вашите карти. В допълнение, ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP 78 е съвместим с Custom Maps, безплатен софтуер, който трансформира хартиени и електронни карти към такива, които може да инсталирате на уреда си.

  Свържете се с интернет

  Вие сте пътували и откривали с Вашия GPS. Дошло е времето да запазите данните и да анализирате пътуването. С елементарно свързване към Вашето РС и Интернет Вие може да анализирате Вашите пътувания, да пратите "следи" към Вашето устройство чрез Garmin Connect™, да Видите Вашия трак върху Google™ Earth. Свалете си други маршрути, пропътувани и качени в интернет от милиони други потребители на Garmin Connect и споделете с тях Вашия опит в Twitter® и Facebook®. Работата с уреда е лесна, просто идете навън, забавлявайте се и споделете.

  Намерете забавление

  Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP 78 поддържа "geocach" GPX файлове за сваляне на geocach точки и детайли направо в уреда Ви. Забравяйки за хартиените карти, Вие не само ще помогнете за запазване чистотата на природата, но и ще подобрите собствената си ефективност. Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP 78 пази и показва ключова информация, включително координати, теренни особености, трудности, подсказки и описания за geocach любителите. Качете GPX файла в уреда и тръгнете да търсите съкровището! Елегантен и лек, 78 е идеален помощник, който не Ви е в тежест.

  Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP 78: Цветни карти, издръжлив корпус, който не потъва — всичко, от което се нуждаете в морето.

  В кутията:

 • Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP 78s
 • Каишка за ръка
 • USB кабел
 • Бързо ръководство
Спецификации
Марка Garmin
Размери 2.6" x 6.0" x 1.2" (6.6 x 15.2 x 3.0 cm)
Размери на дисплея 4.1 x 5.6 cm, диаг 6.6 cm
Резолюция на дисплея 160 x 240 pixels
Тип на дисплея Трансфлективен, 65K цветен TFT
Тегло 218.3 g
Батерия 2 AA батерии (не са в комплекта); NiMH или Lithium се препоръчват
Живот на батерията до 20 часа
Водоустойчивост Да
Плаваемост Да
Високо-чувствителен приемник Да
PC Интерфейс високоскоростен USB и NMEA 0183 съвместим
RoHS версия Да
3-осен компас Да
Основна карта Да
Добавяне на карти Да
Вградени карти Не
Вградена памет 1.7 GB
Допълнителна памет microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации 2000
Памет за маршрути 200
Памет за следи 10,000 точки; 200 записани следи
Автоматична навигация завой по завой Да
Електронен компас Да
Барометричен алтиметър Да
Тъчскрийн дисплей Не
Режим Geocashing Да
GPS игри Не
Календар за лов/риболов Да
Информация за слънцето и луната Да
Таблици за приливите Да
Изчисляване на площи Да
Потребителски точки Да
Прехвърляне на данни от уред към уред Да
Програма Hot Fix за бързо позициониране Да
Преглед на снимки Не
Фотонавигация Да
Гаранция 2 години
Затвори 
Продуктът Ръчен GPS приемник с карта Garmin GPSMAP78s
беше добавен в кошницата Ви.