chat
Онлайн риболовен магазин за риболовни принадлежности и аксесоари
Language
English
Bulgarian
Кошница
Брой:
Общо:
Поръчай
Начало Риболовен магазин Лодки и каяци за риболов Алуминиеви лодки

Алуминиеви лодки
Търсене по следните показатели:
Категория

Марка

Дъно

Кил

Материал

Възможност за монтаж на двигателНяма налични продукти в тази категория

Алуминиеви лодки от риболовен магазин Riboco. Доказали се през годините и станали много популярни заради тяхната здравина и надежност.
Алуминиевите лодки винаги са били популярни сред риболовците. Те са висококачествени и издръжливи, и са перфектен избор за любителите на риболова, които искат да бъдат навън във всякакви метеорологични условия, независимо от сезона или местоположението. Широката гама от алуминиеви модели лодки предлага перфектния избор за нуждите на всички риболовци, независимо дали ловите риба на езера или открито море. Персонализиран списък със стандартно оборудване и многобройни опции дават възможност за персонализиране на вашата алуминиева лодка в перфектната риболовна лодка за вашите индивидуални нужди. 

Всеки детайл на алуминиевите лодки е внимателно обмислен, за да направи лодката проста. В допълнение към висококачествените конструкции и фитинги, характеристиките, които са важни за риболовците, включват устойчиви на атмосферни влияния и износване повърхности и множество риболовни принадлежности. Опционалните аксесоари включват кутии за пръчки, кутии за съхранение, стойки за пръти, спомагателни двигатели и много други.

Лесни за транспортиране с колесар и поддръжка
Превозването от едно място за риболов до следващото е лесно и безпроблемно. Алуминиевият корпус издържа на натоварването от колесар, а пускането на лодката от всеки бряг е лесно. Алуминиевата лодка е безгрижен избор, който ви позволява да се съсредоточите върху риболова си през целия сезон. Преди и след сезона лодката и двигателят трябва да бъдат инспектирани и обслужени, за да се гарантира непрекъснато безгрижно плаване с лодката.

Идеални лодки за тролинг
По-големите модели на алуминиевите лодки са предпочитани сред любителите на риболова за тролинг, тъй като осигуряват защита срещу времето и достатъчно пространство за работа с оборудването и рибата.